Glas hijsen & glaszetten

Zwaar glas plaatsen was nog nooit zo makkelijk.

Maak een afspraak

GESCHIKT VOOR

JOUW PROJECT

De Hoeflon compactkraan is de oplossing voor het plaatsen van zware ruiten en het plaatsen van glas op hoogte. Voor het beglazen van zowel nieuwbouw als bij verbouw en renovatie is de glaskraan met glaszuiger geschikt. Door het compacte formaat kan de Hoeflon C6 met gemak op de krapste plekken komen. De hijskraan past zelfs door een loopdeur of schuttingdeur waardoor inpandig of in achtertuinen gewerkt kan worden.

Efficient

Compact formaat voor iedere situatie

Precisie

Hijsen met hoge nauwkeurigheid

Veiligheid

Modern en gekeurd materieel

TOEPASSINGEN EN VOORDELEN

Met ons materiaal zijn er vele mogelijkheden om glas te hijsen, bijvoorbeeld bij het vervangen van glas voor verduurzaming of het wisselen van een breukruit. Ook het beglazen van nieuwe kozijnen, vliesgevel of serre is ons dagelijkse werk. Voor zowel grote projecten als één ruit kunt u bij ons terecht.

Door de draai -en kantelmogelijkheden van de glaszuiger wordt het plaatsen van glas nog eenvoudiger. Een ruit kan simpelweg schuin door een kozijn naar binnen worden gedraaid bij binnen beglazing. Met de aanbouwdelen van de vacuümheffer kunnen ook lange glasplaten of zeer zware ruiten worden gehesen.

×