GRIP LIFTING S600 GLASZUIGER

Veilig en gemakkelijk glas monteren

Maak een afspraak

GLASMONTAGE

VACUÜMHEFFER

De S600 glaszuiger is door de verschillende opbouwmogelijkheden en compacte formaat de oplossing voor de meest uiteenlopende glasmontage uitdagingen. Vliesgevels, serre beglazing, triple glas, beglaasde kozijnen, dakglas en binnen beglazing plaatsen kan snel, gemakkelijk en veilig met deze vacuümheffer. De S600 wordt ingezet in combinatie met onze compactkraan en ervaren machinist.

Specificaties

Hijscapaciteittot 600 kg
Dubbel vacuümcircuitextra veilig
Hoekverstellingvoor binnenbeglazing
Aanzuigen en lossenmet afstandsbediening
Korte hijsarmvoor laag glas
Verlengkokersvoor lange glasplaten
Geschikt voorvooraf beglaasde kozijnen
hijscapaciteit
600KG
hoekverstelling
5 standen
100% elektrisch
Deze Glaszuiger
huren?
Enkel mogelijk mét bedienend machinist.

Efficient

Compact formaat voor iedere situatie

Precisie

Hijsen met hoge nauwkeurigheid

Veiligheid

Modern en gekeurd materieel

DE VOORDELEN

De S600 vacuümheffer is een moderne glaszuiger voorzien van de nieuwste techniek en geschikt voor zowel kleine, grote, maar ook lange ruiten. Het aanzuigen gaat erg vlot en de accu heeft voldoende capaciteit voor een hele werkdag. Dit versnelt de montagetijd.

Uniek aan deze glaszuiger is de afstandsbediening waarmee zowel aanzuigen als lossen mogelijk is: ideaal voor dak glas of bij het monteren van glas op hoogte. Het systeem is uitgerust met de nieuwste techniek en een dubbel vacuümcircuit wat de veiligheid vergroot. Door de mogelijkheid om de zuiger in meerdere posities te roteren, kantelen en vergrendelen is er veel flexibiliteit bij het plaatsen van het glas.

Toepassingen:

  • Nieuwbouw
  • Verduurzaming
  • Breukruit
  • Renovatie
  • Vliesgevel
  • Beglaasde kozijnen

Geschikt voor:

Bouw projecten

Ideaal voor het monteren van glas bij grotere projecten. Door zeer snel aanzuigen van de vacuümheffer en de lange accuduur kan er snel worden gemonteerd. Bovendien voldoet deze glaszuiger aan de hoogste veiligheidseisen.

Onderhouds werkzaamheden

Ideaal bij het wisselen van een breukruit, het plaatsen van verbeterd glas (verduurzaming), en bij het plaatsen van nieuwe kozijnen. Bovendien is het mogelijk om vooraf beglaasde kozijnen in één keer te hijsen en te plaatsen.

Reviews

×